Home » Slaapkamer schilderen
Slaapkamer schilderen

Slaapkamer schilderen

De slaapkamer is een plek waar je vaak bent en het is de plaats waar je tot rust hoort te komen. Dit betekent dus ook dat de kleur van je slaapkamer je rust moet geven. Dit doe je door de wanden en plafonds een bepaalde kleur te geven. Een schilder kan voor deze rust zorgen door je slaapkamer te schilderen. Slaapkamer laten verven?

Start gratis offerteaanvraag!

Door deze gratis offerte aanvraag te doen kan je tot wel 40% op de kostprijs besparen. Je ontvangt dan verschillende offertes van bedrijven uit je regio.

Op deze pagina vertellen we je over de verschillende mogelijkheden van het schilderen van je slaapkamer, wat de kosten zijn en waarom je de slaapkamer moet verven. Lees dus snel verder!

Wat zijn de mogelijkheden voor het schilderen van een slaapkamer?

Er zijn veel mogelijkheden die je hebt wanneer je van plan bent om je slaapkamer te schilderen. Het is verstandig om eerst een kleurenschema te gebruiken en te kijken welke kleur in de kamer past.

Als je een rustige slaapkamer wilt creëren raden we lichte kleuren en aardetonen. Daarnaast is het mooi een je plafond een andere kleur te geven dan de muur of verschillende muren verschillende kleuren te geven. Je kunt ook 1 van de kleuren van de muur laten doorlopen tot het plafond.

Een ander mogelijkheid is het toevoegen van grafische vormen aan je muur. Dit geeft de slaapkamer een vrolijkere sfeer.

Wat kost het schilderen van een slaapkamer?

Voor het schilderen van een slaapkamer kan zowel het uurloon van een schilder worden gehanteerd als een tarief per vierkante meter. Een Binnenschilder kost rond de €35,- en €40,- per uur.

Voor het schilderen van muren en plafonds is het tarief rond de €15,- en €20,- per m². vaak is het verven van je plafond duurder doordat er meer materialen voor nodig zijn.

Kostenoverzicht slaapkamer schilderen 2023

Schildertaak

Prijs

Binnenschilder (incl. verf, materiaal en btw)

€35,- en €40,- per uur

Plafonds en muren

€15,- en €20,- per m²

*Deze prijzen zijn gemiddeld genomen en kunnen afwijken in de realiteit. Start gratis offerteaanvraag voor de exacte prijzen.

Waarom moet je de slaapkamer schilderen?

Je slaapkamer is waarschijnlijk de kamer waar je de meeste uren per dag besteed in je huis. Het is natuurlijk de kamer waar je slaapt en tot rust komt. Ook al komen er dus niet vaak andere mensen in de slaapkamer is het toch belangrijk dat de slaapkamer een fijne omgeving voor jezelf is om er te zijn.

Eén van de beste manieren om je slaapkamer om te toveren tot je favoriete plek is het schilderen van je slaapkamer. Door het een kleur te geven waar je jezelf prettig bij voelt maak je het een nog betere plek om te gaan slapen.

Tijd om je slaapkamer te schilderen? Vergelijk gratis offertes!

Ben je op zoek naar een schilder? Door gratis offertes te vergelijken kan je snel en gemakkelijk een goedkope schilder in je regio vinden.

Start gratis offerteaanvraag!

Kies de vakman uit die het best bij je past. Het is gratis en daarnaast ook vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Gratis schilder offertes vergelijken!