Home » Wie zijn wij

Over Schildergids.be

Op Schildergids.be vind je een handig overzicht van alle schilders in Vlaanderen. Om de zoektocht naar een goede schilder eenvoudiger te maken, hebben wij deze voor je verzameld in deze handige bedrijvengids, opgedeeld per plaats. Tegelijkertijd vergroten wij hiermee de online vindbaarheid van deze lokale schilders. Win-win.

Naast een overzicht van schilders, vind je een handige gidspagina met artikelen met waardevolle informatie over schilderwerken. De artikelen bevatten ook handige prijsinformatie en praktische tips.

5900+ schilders


Meer dan 5900 schildersbedrijven op Schildergids.be

150+ recensies


Meer dan 150 recensies door bezoekers over lokale schildersbedrijven

10.582 offertes


Ruim 10.582 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesOnze dienstverlening: hoe werkt de offerteservice?

Ben je op zoek naar een schilder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om je zoektocht naar een schilder zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je gebruik maken van onze offerteservice.

  • Vraag via het offerteformulier gratis en vrijblijvend offertes aan. Wees in je aanvraag zo specifiek en duidelijk mogelijk, zodat ons serviceteam je weet te koppelen aan de juiste schilder.
  • Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk maximaal 5 offertes van schilders bij jou in de regio. Heb je geen passend aanbod ontvangen? Geen zorgen, je aanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.
  • Vergelijk de schilders niet alleen op basis van prijs, maar let ook op de voorwaarden. Zo bepaal je zelf welke schilder het beste bij jou past. Wist je dat je zo tot wel 40% op de totaalkosten kunt besparen?
  • Zodra je een schilder hebt gekozen, maak je een afspraak voor het laten uitvoeren van de schilderwerken. Zo is je woning weer helemaal naar wens en ziet het er netjes en verzorgd uit!

Gratis schilder offertes vergelijken!


Wie zijn wij?

De bedrijvengids Schildergids.be is opgericht in 2019, om voor onze websitebezoeker de zoektocht naar een schilder eenvoudiger te maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de websitebezoeker te voorzien van waardevolle informatie over schilderwerken, evenals inzicht in de prijzen. Tot slot geven we in onze artikelen praktische tips om te besparen op de kosten of om de beste schilder te vinden.

Dankzij onze offerteservice komt de bezoeker op een snelle en eenvoudige manier in contact met schilders in de regio. Schildergids.be is de schakel tussen klanten en schildersbedrijven: wij nemen het werven van klanten uit handen.

Tegelijkertijd vergroten wij hiermee de online vindbaarheid van lokale schilders. Ben jij een schildersbedrijf en sta je nog niet in onze gids? Je kunt hier je bedrijf aanmelden. De bedrijfsvermelding is gratis.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van waardevolle en up-to-date informatie over schilderwerken en alles wat daarbij komt kijken.

Transparante dienstverlening


Schakel tussen websitebezoekers en schildersbedrijven, om de zoektocht naar een schilder zo makkelijk mogelijk te maken.

Online vindbaarheid vergroten


Het vergroten van de online vindbaarheid van lokale schilders die zijn opgenomen in de bedrijvengids.

Het team van Schildergids.be

Het team van Schildergids.be bestaat uit de redactie en het serviceteam. Dankzij jarenlange ervaring in de schildersbranche en de samenwerking met diverse schilders, weet ons team als geen ander naar welke informatie de websitebezoeker op zoek is.

De artikelen worden geschreven door een viertal tekstschrijvers, met meer dan 5 jaar ervaring. De redactie is constant op zoek naar nieuwe informatie door het doen van onderzoek en het contact met schilders.

De bedrijven in deze bedrijvengids zijn allemaal handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Niet iedere schilder in Vlaanderen is opgenomen in de gids. Naast het selecteren en toevoegen van bedrijven, verwerkt ons serviceteam de offerteaanvragen en staan zij altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.


Nog vragen? Neem contact met ons op!

  • Ben je op zoek naar een goede schilder bij jou in de regio? Via het offerteformulier kom je gemakkelijk en snel in contact met schildersbedrijven.
  • Ben je zelf een schilder, en wil je worden opgenomen in de bedrijvengids? Of wil je dat wij het werven van klanten uit handen nemen? Bekijk de mogelijkheden en meld je aan via de bedrijf aanmelden pagina.
  • Heb je een vraag? Kijk dan of de vraag al wordt beantwoord op één van onze veel gestelde vragen pagina. We hebben er één voor particulieren en één voor bedrijven.
  • Staat je vraag er niet tussen of heb je hulp nodig? Via het contactformulier kom je in contact met ons serviceteam.

Wie zijn wij

Grootste plaatsen: